Falevél Teljes gőzzel!

Szeretnénk elérni, hogy minden ügyfelünk maximálisan elégedett legyen a nálunk igénybe vett szolgáltatások után. Árlistánkat, és szolgáltatásainkat szándékosan alakítottuk ki több rétűnek, hogy minden ügyfelünk igényét ki tudjuk elégíteni a legegyszerűbb megoldásoktól a legbonyolultabb kérésekig.
tovább

Szolgáltatásaink

Alap, extra, prémium és prémium plus külső, belső, vagy külső-belső autómosásainkat tudják a Kedves Ügyfelek igénybe venni, melyek között több különbség is felfedezhető:

alap szolgáltatásunknál a gépjármű kívülről egy normál gőzös mosást kap, felni tisztítást (ráégett fékpor kivételével), alap gumiápolást, falcok, ablakok átpucolását. Belülről alapos porszívózást, ablakpucolást, és a műanyagok portalanítását
extra szolgáltatásunknál a gépjármű kívülről egy normál gőzös mosást kap, felni tisztítást (ráégett fékpor kivételével), extra gumiápolást (fényesebb), külső műanyagápolást (extra műanyagápolóval), extra waxot (fényfelemelő hatású, csillogást nyújt a karosszériának), falcok, ablakok átpucolása,  bogároldás (friss szennyezettségre). Belülről alapos porszívózást, ablakpucolást, és a műanyagok lemosása, ápolása (extra műanyagápolóval) illetve autóillatosítás (előre egyeztetve, mert ha az ügyfél nem kéri, természetesen kihagyjuk)
prémium szolgáltatásunknál a gépjármű kívülről egy normál gőzös mosást kap, felni tisztítást (ráégett fékpor eltávolítására speciális szer használatával megpróbálkozunk), prémium gumiápolást (csillogósabb, fényesebb), külső műanyagápolást (prémium műanyagápolóval), szellőző rendszer tisztítás,  illetve autóillatosítás (előre egyeztetve, mert ha az ügyfél nem kéri, természetesen kihagyjuk)
prémium plus szolgáltatásunknál a gépjármű kívülről egy normál gőzös mosást kap, felni tisztítást (ráégett fékpor eltávolítására speciális szer használatával megpróbálkozunk), prémium gumiápolást (csillogósabb, fényesebb), külső műanyagápolást (prémium műanyagápolóval), kézi polírozás (speciális, mikrókarcokat eltüntető kézi-polír szerrel a gépjármű teljes karosszériáját hatékonyan felkenjük, és finoman visszaszedjük, mely védelmet és csillogást hagy maga után), falcok, ablakok átpucolása,  bogároldás (friss szennyezettségre). Belülről alapos porszívózást, ablakpucolást, és a műanyagok lemosása, ápolása (prémium műanyagápolóval), szellőző rendszer tisztítás,  illetve autóillatosítás (előre egyeztetve, mert ha az ügyfél nem kéri, természetesen kihagyjuk)

 

Gépi polírozás: javasoljuk azokon a gépjárműveken, melyek mélyebb, de még a fényezést el nem érő (tehát lakkozáson található) karcolások, foltok, hibák észlelhetőek. Gépi polírozásnál minden esetben az alábbiakat nyújtjuk a megállapodott árban: első fázisként a gépjárművet alaposan megtisztítjuk és ezután speciális (több különböző)  polír szerrel és polírozó géppel a lakkréteget megpolírozzuk, majd ezután a gépjármű kívülről egy normál gőzös mosást kap, felni tisztítást (ráégett fékpor eltávolítására speciális szer használatával megpróbálkozunk), prémium gumiápolást (csillogósabb, fényesebb), külső műanyagápolást (prémium műanyagápolóval), kézi polírozás (speciális, mikrókarcokat eltüntető kézi-polír szerrel a gépjármű teljes karosszériáját hatékonyan felkenjük, és finoman visszaszedjük, mely védelmet és csillogást hagy maga után, melyet gép polír után a még magasabb fény elérése végett használunk), falcok (polír-szer maradványok alapos eltávolítását is beleértve), ablakok átpucolása.

Minden esetben ingyen belső tisztítást is adunk ajándékba a gépkocsi polírozásához!

Gépi polírozás árképzése mindig a bázis ártól indul, figyelembe véve a gépjármű méreté, színét, állapotát. Kérjük, minden esetben kérje ki Üzletvezetőnk véleményét.

 

Kárpittisztítás: javasoljuk több különböző esetben a gépjárművek belső terének teljes higiénés állapotának javítására, mellyel visszanyerheti (kortól és kopástól függően) kocsija új kori belső állapotát. Bizonyos foltok, szagok, porok, atkák, rovarok, általános szennyeződések és egyéb makacsabb (kivéve olaj, ragasztó, fehérítő) szennyeződésektől teljesen megtisztítható a gépjárműve.

Minden esetben ingyen külső tisztítást is adunk ajándékba a gépkocsi kárpittisztításához!

Kárpittisztítás árképzése mindig a bázis ártól indul, figyelembe véve a gépjármű méreté, kárpit színét, állapotát. Kérjük, minden esetben kérje ki Üzletvezetőnk véleményét.

 

Nano technológiás bevonatok: négy különböző megoldással tudunk szolgálni a Kedves Ügyfeleinknek, melyben első ajánlatunk a szélvédő nano technológiás bevonat, második ajánlatunk (mely kicsit költségesebb) a gépkocsi teljes nano technológiás bevonata (karosszéria és összes ablak), harmadik ajánlatunk a keréktárcsák (felnik) bevonata, és negyedik ajánlatunk pedig a szövet bevonat.

– nano technológiás szélvédő bevonat: szélvédőjén jobban lát, mert a bevont felületen esőben nem alakul ki vízfátyol, biztonságosabbá válik a vezetés. Vezetés közben komfortérzete növekszik, mert a vízcseppek 80km/h sebesség felett legördülnek az ablakról, ezáltal az ablaktörlőt sem kell használnia. A jobb kilátás, kisebb reakcióidő!
A nanobevonat megakadályozza az ablakon és a lámpaburákon a karcok kialakulását, csökkenti a felületek kopását, gátolja az üveg elszennyeződését, mattullását és megkönnyíti annak tisztítását, így biztosítva a tökéletes fényerőt.
A kezelt felületre csapódó bogarak könnyen eltávolíthatók. Az ablakmosó tartályba elég csak tiszta vizet önteni, nincs szükség többé ablakmosó szerre! Az ablakról a jég könnyen eltávolítható.

– nano technológiás karosszéria bevonat: A bevonatok különleges, akár több éven át tartó védelmet biztosítanak a gépjármű külső felületének. A technológia védi a fényezést a szennyeződések maró hatásaitól (savas eső, madárürülék, téli útsózás, pór, homok stb.), emellett UV-sugárzás, korrózió és karcolás elleni védelmet is biztosít. A nanotechnológiás bevonatok megóvják autója állagát. A bogarak nem tudnak olyan erősen a felülethez tapadni, így könnyebben eltávolíthatók.
Tesztek bizonyítják, hogy a bevonatok egy mindennapos használatú autón több mint 16 hónapig is fennmaradnak a fényezésen, ha azt kézi autómosóba hordjuk. Ez egy láthatatlan mikró bevonat, mely a fényezéssel jóformán egybe olvad, lezárva és kisimítva annak felületét. A szennyeződések ezen a felületen nem tudnak megtapadni.

Nanotechnológiás felni bevonat:
– A fékpor nem ég bele a keréktárcsa lakkozott felületébe.
– A szennyezett felület vegyszer nélkül, akár egy erős vízsugárral is letisztítható.
– A kezelt keréktárcsa sokáig megőrzi állapotát és ezzel értékét is!
– A bevonat egy éven át rajta marad a kezelt felületen

A bevonat hosszantartó védelmet nyújt az agresszív környezeti hatásokkal és szennyeződésekkel szemben. Védelmet nyújt a sólé és a fékpor lerakódása ellen. A folyadékok egyszerűen leperegnek a kezelt felületről, és a bevonat hatásaként a keréktárcsák tisztításakor jelentősen csökken a vegyi anyag felhasználás.

Nanotechnológiás szövet bevonat:
– Minden textíliát impregnál.
– A kezelt anyagról lepereg a ráfröccsenő szennyeződés (vörösbor, kávé, gyümölcslé).
– A kezelt anyag légáteresztő képessége megmarad!

Alkalmazási terület: mindenféle textíliát véd (ruha, cipő, autókárpit, nyersbőr, napellenző, sátor, cabriolet-tető, stb) a szennyeződésektől. A bevonat eredményeként minden folyadék -vörösbor, kávé, gyümölcslevek, stb.- lepereg a kezelt felületről. Hatását a mosások és tisztítások után is megtartja. Megőrzi a textíliák légáteresztő-képességét.