Falevél Teljes gőzzel!

Szeretnénk elérni, hogy minden ügyfelünk maximálisan elégedett legyen a nálunk igénybe vett szolgáltatások után. Árlistánkat, és szolgáltatásainkat szándékosan alakítottuk ki több rétűnek, hogy minden ügyfelünk igényét ki tudjuk elégíteni a legegyszerűbb megoldásoktól a legbonyolultabb kérésekig.
tovább

Optima Steamer

Szervizelés

Önnek is van hasonló gőzfejlesztő gépe?

Ha igen a válasz, és szervizelési problémái adódtak, akkor mi vagyunk Önnek a megoldás.
Teljes körű gépszervizelést tudunk ellátni az ország bármely területén kiszállási és szerviz díj fejében. Ajánlatot kérjen az info@naturwash.hu e-mail címen.

Karbantartás

Karbantartási tanácsokkal segítjük Kedves Ügyfeleinket, vagy szerződött partnereinket. Könnyen elvégezhető karbantartási segítségeink díjmentesek! Kérjen információt az info@naturwash.hu e-mail címen.

Alkatrész

Optima Steamer több különböző altípusához alkatrész beszerzést tudunk biztosítani kizárólagosan megrendeléses formában. Kérjük a Kedves Ügyfeleinket hogy minden esetben vegyék figyelembe, hogy egy alkatrész beszerzése akár 1,5-2 hónapot is igénybe vehet. A külföldi gyártónál is előfordul, hogy nem tudja azonnal kielégíteni a rendelési igényeinket.
Bizonyos alkatrészeket tudunk azonnal raktárról adni!

Folyamatos vásárlóinknak kedvezmény!