Falevél Teljes gőzzel!

Szeretnénk elérni, hogy minden ügyfelünk maximálisan elégedett legyen a nálunk igénybe vett szolgáltatások után. Árlistánkat, és szolgáltatásainkat szándékosan alakítottuk ki több rétűnek, hogy minden ügyfelünk igényét ki tudjuk elégíteni a legegyszerűbb megoldásoktól a legbonyolultabb kérésekig.
tovább

GYIK

Reméljük megtalálja itt a leggyakrabban feltett kérdések között az Ön kérdésére is a választ. Ha netán nem szerepelne, kérjük forduljon bizalommal hozzánk az info@naturwash.hu e-mail címen, és mi megpróbálunk a legrövidebb időn belül választ adni Önnek.

Első és legfontosabb illetve a leggyakrabban feltett kérdés: összekarcolja-e az autómat a gőzös technológia?

Szeretnénk erre kielégítő és pontos választ adni, mivel a legtöbb kézi autómosóba hordó ember félelme a mi technológiánk felé ebben merül ki. A gőzös technológiát lehet rosszul használni (sajnos sokan meg is teszik ezt, rontva renoménkat). Fontos felmérnünk a gépkocsi szennyezettségének állapotát, és nyugodt szívvel kell nemet mondanunk egy sáros, vastagon koszos gépkocsira, terepjáróra, mert ez nem a mi technológiánk megoldásainak keretébe tartozó művelet. (Többek között azért is, mert a sár nálunk nem tud egy lefolyón vízzel keveredve eltűnni) Létfontosságú, hogy a rongyaink, és a gépeink teljesítő képességét is ismerjük, mivel itt lehet a következő hibaforrás. Nagyon fontos tényező, hogy a kollégák akik a gépkocsikat kívülről pucolják már szakmai tapasztalattal ellátottak legyenek, mert egy kezdő könnyen ejthet maradandó károsodást gépkocsinkon. A technológiát tudni kell használni, a ronggyal és gőzzel tudni kell bánni, illetve a speciális szerek használatának ismerete is fontos. Mindezeket együtt véve tökéletes, karcmentes ragyogást tudunk biztosítani az Ön autójának!

Második szintén fontosnak és gyakorinak tartott kérdés: pár liter víz tényleg elég egy autó teljes lemosásához?

Természetesen igen, ha valaki kellően tudja hogy kell felhasználni azt a pár liter vizet. Gőzgépeinket a szennyeződésnek megfelelő mértékben állítjuk a száraz gőz szintjétől a vizes gőz szintjéig, és ennek függvényétől válik el, hány liter vizet is “pocsékolunk” el egy autómosásra. Fontos megemlítenünk azt is, hogy gőzgépeink 8 baron továbbítják a gőzt, mely elegendő nyomást biztosít, hogy a résekből, és hajlatokból is eltávolítsunk minden szennyeződést.

Harmadik gyakran feltett kérdés: ha gőz, akkor forró, ha forró akkor nem ártalmas az autónak?

Gondoljunk csak bele, hogy a perzselő nap hány fokra szokta hevíteni a karosszériánkat? Igen itt a helyes válasz. Egy gépkocsi a 70, akár 80 Celsius fokot is elviseli. Nálunk a gőzgépekből kb. 100 Celsius fokos gőz hagyja el a torkolatot, mely egy minimum 10 méteres csövön és egy gőzpisztolyon keresztül éri el a karosszériát. A hőveszteség itt 20-30 Celsius fok is lehet, mely után kb. 70 Celsius fokos gőz éri maximum a gépkocsi karosszériáját. Tehát nem éri erősebb hőmérséklet, mint egy perzselő napsütéses napon.

Negyedik gyakori kérdés: mi a helyzet a karcokkal?

Nos ez nem egy könnyen és egyszerűen megválaszolható kérdés. A karcok nagyon sok rétűek lehetnek egy gépkocsi lakkozásán, fényezésén. Több alternatívát is tudunk javasolni Kedves Ügyfeleinknek. Minden esetben személyesen kell hogy Üzletvezetőnk megtekintse gépkocsijukat, és ebből adódóan el tudj dönteni, hogy mely speciális szerünket és programunkat ajánlja a Kedves Ügyfélnek.

Ötödik gyakori kérdés: gyakori mosatás, vagy ritkán?

Ez mindenkinek az igényétől és pénztárcájától függ. Javasolni szoktuk, hogy havi 2-3 autómosást mindenképpen vegyenek igénybe a Kedves Ügyfelek, mert a gépkocsijuknak állagmegóvása végett nagyon fontos a folyamatos karban tartás. A lakk védelme, a műanyagok ápoltsága, hosszabb élettartalma, a kárpitok védelme, bőr ülések esetén a bőr kirepedezésének elkerülése, stb.

Hatodik gyakori kérdés: van közük az EzWash-hoz?

Igen van, vagyis csak volt. 2008 év elején az első autómosónk megnyitásakor EzWash franchise partnerek voltunk. Sok-sok eszközben hasonló munkát, és ugyanolyan, vagy még jobb minőséget produkálunk, mivel nálunk nem a franchise központ ellenőriz, hanem mi magunk akik egyben a tulajdonosok is vagyunk. Tehát sokkal fokozottabb a figyelem, hogy minden ügyfelünk elégedetten távozzon és térjen vissza bármelyik kézi autómosónkba jár vagy járt.